11 januari 2020

                                                                     

WWW.BACKT0BASIC.NL

VOOR WIE IS BACKTOBASIC NIET?

 

Bij BACKTOBASIC zijn  partydrugs absoluut "not done" profielen worden door ons altijd gelezen voordat we ze toelaten. Op onze party’s houden we ‘wap’-profielen buiten de deur omdat het geen match is met het door ons zorgvuldig opgebouwde gastenbestand. BACKTOBASIC …. Betekent terug naar de basis en is dus voor de echte swingers, die van spanning houden zonder poespas, pillen, poeders en ballonnentoestanden.

 

Zijn jullie nooit eerder op een besloten erotische party geweest?

Wij bieden jullie altijd de mogelijkheid een half uurtje eerder bij ons binnen te komen voor een rondleiding, het stellen van vragen en om lekker te acclimatiseren en kennis te maken met andere stellen die ook voor het eerst een club bezoeken. De BACKTOBASIC crew  bestaat ook uit swingers pur sang. BACKTOBASIC party’s zijn voor swingers gegeven door swingers.

 

De locatie is ruim van opzet met een 35-tal erotische ruimtes. Zo zijn er spannende kamertjes zowel open als afsluitbaar. We hebben een sauna en jacuzzi en tevens is er een speelkelder, 2 bar ruimtes met dansgelegenheid. Ook zijn er heerlijke loungeruimtes zowel voor niet-rokers als voor rokers. Het parkeren is gratis voor de deur. Gezellige zitjes zijn er bij de open haarden. Er is net een nieuwe darkroom. Voor de liefhebbers er zijn twee slings en wat dachten jullie van lekker ontspannen in de massageruimte of het grote bubbelbad het is er allemaal. Natuurlijk hebben we ook deze editie weer een apart BI- area voor m/v.

 

Tijdig reserveren is ook risicoloos . Aanmelden kan via ons contactformulier of via SDC. Mocht er iets tussen komen kunnen jullie je zelf altijd weer zonder vooraf gemaakte kosten van de gastenlijst verwijderen op SDC of ons een mailtje sturen. Service, kwaliteit en klantvriendelijkheid is waar BACKTOBASIC voor staat.

 

Een reservering op SDC is niet gelijk zichtbaar ieder profiel wordt door ons eerst bekeken dit is meestal binnen 24 uur. Staan jullie eenmaal op de gastenlijst dan hoef je verder niets te doen. In de week van de party ontvangen jullie de laatste info en routeplanner.

 

Kunnen jullie niet zolang wachten? Er zijn nog enkele plekjes vrij op onze “Geil met Stijl” avond van zaterdag 16 november.  Reserveren via info@backt0basic.nl.

Let op want vol = vol de gastenlijst op sdc laat alleen de gasten zien die via sdc reserveren, op onze eigen websites wordt via mail ook gereserveerd door niet sdc leden! 

 

De bijdrage voor een party is €65 voor een stel en €32,50 voor een dame. Dit is inclusief alle faciliteiten en hapjes welke de gehele avond geserveerd worden. Drankjes zijn vriendelijk geprijsd, bier, wijn, fris à €2,50. Wij hebben geen thema’s als dresscode na binnenkomst gaan we gelijk in sexy lingerie ( daar waar jullie jezelf prettig in voelen)

 

BACKTOBASIC staat voor "Geil met Stijl"

BACKTOBASIC is uitsluitend voor stellen en single dames

BACKTOBASIC is laagdrempelig en heeft gastvrijheid en service hoog in het vaandel

BACKTOBASIC feest op eerste klas locaties

BACKTOBASIC heeft een streng partydrugs beleid

BACKTOBASIC heeft een community voor gelijkgestemden

BACKTOBASIC wordt veel geimiteerd, maar niet geevenaard

 

Bekijk ook onze zusterorganisaties

www.bibacktobasic.nl  speciaal voor bi stellen, mannen en vrouwen

www.kinkybacktobasic.nl  voor stoute stellen

www.party40down.nl en www.party40down.com  voor jongere stellen onder de 40 jaar ,die een avond met alleen leeftijdsgenoten willen doorbrengen

 

Liefs van het Backtobasic team xxx 


                                                                                 

BACKTOBASIC opent op zaterdag 11 januari 2020 met haar HAPPY NEW YEAR’s party het nieuwe swingjaar! Na een fantastisch swingjaar waar we op 16 november ons laatste feestje 2019 geven.( nog enkele plaatjes vrij )  kijken we ook heel  tevreden terug op het afgelopen jaar.

 

2019 was een jaar waar we veel ge(i)lzellige avonden met onze gasten hebben beleefd. Vele nieuwe leden mochten wij begroeten en dat was niet in de laatste plaats te danken aan onze gasten die met mond op mond reclame en het meenemen van hun swingvriendjes ons gasten bestand heeft verrijkt.

 

Aan alle lieve BACKTOBASIC leden en aspirant-leden trek alvast jullie agenda voor het nieuwe jaar en noteer:  zaterdag 11 januari, Lelystad

 

BACKTOBASIC geeft haar eerste feestje in het nieuwe jaar zoals altijd even na de welbekende reguliere feestdagen, die de meeste mensen toch graag in familieband doorbrengen.

 

Onze feesten staan erom bekend dat ze laagdrempelig zijn waar altijd een ge(il)zellig sfeer hangt en waar stellen elkaar ontmoeten in één van de grootste clubs (de Partyplayers) centraal gelegen in Lelystad.