12 JANUARI 2019

BACKTOBASIC "GEIL MET STIJL" PARTY

 

 

 

BACKTOBASIC opent op zaterdag 12 januari 2019 met de eerste HAPPY NEW YEAR "Geil met Stijl' party weer het nieuwe swingjaar! Na een werkelijk fantastisch 2018 waar wij op 24 november ons laatste feestje van het jaar zullen geven. Kijken we ook tevreden terug hoe 2018 is verlopen.

 

BACKTOBASIC geeft haar eerste feestje in het nieuwe jaar zoals altijd even na de welbekende reguliere feestdagen, die de meeste mensen toch graag in familieband doorbrengen dus trek alvast jullie agenda voor het nieuwe jaar en noteer : zaterdag 12 januari, Lelystad

 

 

Ook op de eerste nieuwe party in 2019 verwachten we weer topdrukte, net zoals nu ons laatste avondje van 24 november al volgeboekt is met superge(il)zellige stellen, die weten waar BACKTOBASIC voor staat dus wees er op tijd bij. Want we proppen een club nooit te vol en voordat je het weet is er geen plaats meer en is het helaas wachten op de reserve gastenlijst.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Onze feesten staan erom bekend dat ze laagdrempelig zijn waar altijd een ge(il)zellig sfeer hangt en waar stellen elkaar ontmoeten in één van de grootste clubs ( de Partyplayers) centraal gelegen in Lelystad.

 

Ons zero tolerance beleid m.b.t. partydrugs heeft mede gezorgd voor zeer succesvolle avonden waar stellen uit alle windstreken ons elke editie weer weten te vinden om onder het genot van een hapje, drankje en dansje elkaar te ontmoeten voor spannend en erotisch avontuur zonder allerlei poespas van thema's, aparte dresscodes. Bij ons geen hele line-ups van DJ's waar de focus meer ligt op dansgebeuren, zien en gezien worden. Bij ons worden het ook in 2019 weer hete avondjes die zijn om te ONTmoeten en gericht zijn om MET en VAN elkaar te genieten.

 

Nog nooit bij ons geweest?

 

BACKTOBASIC geeft avondjes voor "down to earth" stellen, die in een ge(il)zellige atmosfeer elkaar willen ontmoeten op sfeervolle locaties en waar partydrugs absoluut "not done" zijn! Bij ons zullen jullie je gelijk op je gemak voelen door de amicale sfeer. Bij BACKTOBASIC zijn geen verplichtingen, jullie zullen in een gemoedelijke omgeving kennis maken met stellen, die houden van dezelfde lifestyle.

 

Nog nooit op een besloten party geweest?

 

Is de drempel nog wat hoog voor jullie .. we hebben de mogelijkheid een half uur eerder bij ons binnen te komen voor een rondleiding, het stellen van vragen en lekker te acclimatiseren. De BACKTOBASIC crew, bestaat uit swingers ” pur sang”. Wij geven dus party's VOOR swingers DOOR swingers.

 

Onze avonden zijn alleen voor stellen en single dames. Single heren hebben géén toegang!

Er worden door ons de hele avond gratis huisgemaakte hapjes geserveerd zoals tapas, home made sushi, warme en koude snacks zowel vlees vis als vega en ook tropisch fruit zal nooit ontbreken.

 

De entree is €65 voor een stel en €32,50 voor een dame de drankjes zijn vriendelijk geprijsd €2,50 voor wijn bier en fris

 

BACKTOBASIC staat voor "Geil met Stijl"

BACKTOBASIC is uitsluitend voor stellen en single dames

BACKTOBASIC is laagdrempelig en heeft gastvrijheid en service hoog in het vaandel

BACKTOBASIC feest op eerste klas locaties

BACKTOBASIC heeft een streng partydrugs beleid

BACKTOBASIC is een sterk groeiende groep van gelijkgestemden

BACKTOBASIC wordt veel geïmiteerd, maar niet geëvenaard

 

Rules:

•Partydrugs zijn bij ons niet toegestaan! ( bij overtreding verlaat je het pand zonder restitutie van entreegeld en wordt je LIFETIME geroyeerd)

•Bij ons wordt ook niet geblowd in de rookruimtes!

 

BACKTOBASIC …. Betekent terug naar de basis en is dus voor de echte swingers, die van spanning houden. Er is een zero tolerance beleid m.b.t. partydrugs, (door sommigen liefkozend “snoepjes” genoemd). liefhebbers hiervan sluiten wij uit van deelname om zo tot een goede groep van gelijkgestemden te komen. Zijn jullie, die gelijkgestemden, die wij er graag bij hebben? …Meld jullie dan snel aan, we ontvangen jullie met open armen.

 

De locatie die BACKTOBASIC hiervoor reserveert is in Lelystad en is ruim van opzet met een meer dan 30 erotische ruimtes inclusief sauna en jacuzzi, BDSM kelder, 2 bar ruimtes met dansgelegenheid. Heerlijke loungeruimtes zowel voor niet-rokers als voor rokers en gratis parkeren voor de deur.

Heerlijke lounge zitjes bij de open haard…heerlijk in de koude en gure wintermaanden

 

Reserveren bij ons is trouwens ook risicoloos. Wij verkopen geen tickets, stuur ons een mailtje wij zullen deze z.s.m. beantwoorden met meer info. Mocht er iets tussen komen kunnen jullie je kosteloos weer van de gastenlijst verwijderen, want service, kwaliteit en klantvriendelijkheid is waar BACKTOBASIC voor staat.

 

WWW.BACKT0BASIC.NL