20 juli 2019

             BACKTOBASIC "SUMMER EDITION"                                                         

WWW.BACKT0BASIC.NL 

VOOR WIE IS BACKTOBASIC NIET?

 

Bij BACKTOBASIC zijn  partydrugs absoluut "not done" profielen worden door ons altijd gelezen voordat we ze toelaten op onze party’s houden we wapprofielen buiten de deur omdat het geen match is met het door ons zorgvuldig opgebouwde gastenbestand. BACKTOBASIC …. Betekent terug naar de basis en is dus voor de echte swingers, die van spanning houden.

 

Zijn jullie nooit eerder op een besloten erotische party geweest?

Wij bieden jullie altijd de mogelijkheid een half uurtje eerder bij ons binnen te komen voor een rondleiding, het stellen van vragen en om lekker te acclimatiseren en kennis te maken met andere stellen die ook voor het eerst een club bezoeken. De BACKTOBASIC crew  bestaat ook uit swingers pur sang. BACKTOBASIC geeft party's voor swingers door swingers.

 

De locatie is ruim van opzet met een 35-tal erotische ruimtes. Zo zijn er spannende kamertjes zowel open als afsluitbaar. We hebben een sauna en jacuzzi en zwembad tevens is er een speelkelder, 2 bar ruimtes met dansgelegenheid. Heerlijke loungeruimtes zowel voor niet-rokers als voor rokers en gratis parkeren voor de deur. Gezellige zitjes zijn er bij de open haarden. Er is net een nieuwe darkroom en ook een  orgiekamer ontbreekt niet. Voor de liefhebsters er zijn twee slings en zelfs een massageruimte, een groot 20 persoons bubbelbad het is er allemaal. Wat locatie betreft zijn we er in Lelystad flink op vooruit gegaan.

 

Tijdig reserveren is ook risicoloos aanmelden op de gastenlijst is bij ons voldoende. Mocht er iets tussen komen kunnen jullie je zelf altijd weer zonder vooraf gemaakte kosten van de gastenlijst verwijderen, want service, kwaliteit en klantvriendelijkheid is waar BACKTOBASIC voor staat.

 

Een reservering is niet gelijk zichtbaar ieder profiel wordt door ons eerst bekeken dit is meestal binnen 24 uur staan jullie eenmaal op de gastenlijst dan hoef je verder niets te doen. In de week van de party ontvangen jullie de laatste info en routeplanner.

 

De bijdrage voor een party is €65 voor een stel en €32.50 voor een dame. Willen jullie vrienden meenemen die niet op sdc een profiel hebben kunnen ze reserveren via deze website:

 

Bekijk ook onze zusterorganisaties

www.bibacktobasic.nl  speciaal voor bi stellen, mannen en vrouwen

www.kinkybacktobasic.nl  voor stoute stellen

www.party40down.nl en www.party40down.com  voor jongere stellen onder de 40 jaar ,die een avond met alleen leeftijdsgenoten willen doorbrengen

 

BACKTOBASIC staat voor "Geil met Stijl"

BACKTOBASIC is uitsluitend voor stellen en single dames

BACKTOBASIC is laagdrempelig en heeft gastvrijheid en service hoog in het vaandel

BACKTOBASIC feest op eerste klas locaties

BACKTOBASIC heeft een streng partydrugs beleid

BACKTOBASIC heeft een community voor gelijkgestemden

BACKTOBASIC wordt veel geïmiteerd, maar niet geëvenaard

 

Liefs van het Backtobasic team xxx

 

Onze aankomende BACKTOBASIC “GEIL met STIJL” party is alweer bijna zover...  Kom gezellig naar onze zomerparty waarbij het buiten terras en het zwembad open zal zijn op zaterdag 20 juli.  


(Reserveren tijdig dit is risicoloos, je betaald pas aan de deur. )

 

NOG NOOIT BIJ ONS GEWEEST ?

 

BACKTOBASIC feesten staan erom bekend dat ze laagdrempelig zijn waar altijd een amicale sfeer heerst. Door de centrale ligging van Lelystad komen bij ons uit alle delen van het land leuke stellen van alle leeftijden om elkaar te ontmoeten.

 

BACKTOBASIC geeft avondjes voor "down to earth" stellen die in een ge(il)zellige omgeving met elkaar willen kennismaken. Jullie zullen je dan ook gelijk na binnenkomst op je gemak voelen, want het gaat er bij ons allemaal heel gemoedelijk aan toe.

 

BACKTOBASIC …. Betekent terug naar de basis en is dus voor de echte swingers, die van erotische spanning houden en daarom graag naar een club met gelijkgestemden komen, zijn jullie dat? dan verwelkomen we jullie graag.