24 november

BACKTOBASIC "GEIL MET STIJL" PARTY

 

 

Zaterdag 24 NOVEMBER is de volgende BACKTOBASIC party in Lelystad. Voor de liefhebbers van feestjes waar de nadruk ligt op de erotiek en het in contact komen met gelijkgestemden.

 

De locatie die BACKTOBASIC hiervoor afhuurt is ruim van opzet met een 30-tal erotische ruimtes inclusief sauna en jacuzzi, BDSM kelder, bar en dansgelegenheid. Heerlijke loungeruimtes zowel voor niet-rokers als voor rokers en gratis parkeren voor de deur.

 

Let wel.. het is geen typisch dansfeest met DJ’s ect. Een BACKTOBASIC feest is een echt gebeuren voor gelijkgestemden op zoek naar andere stellen ( single heren treffen jullie hier niet) die in contact willen komen met elkaar voor een ge(il)zellig samen zijn.

 

BACKTOBASIC …. terug naar de basis is dus voor de echte swingers, die van spanning houden. Er is een zero tolerance beleid m.b.t. partydrugs, (door sommigen liefkozend “snoepjes” genoemd). Profielen van liefhebbers hiervan sluiten wij uit van deelname om zo tot een goede groep van gelijkgestemden te komen. Zijn jullie, die gelijkgestemden, die wij er graag bij hebben? …meldt jullie dan aan, we ontvangen jullie met open armen.

 

De kosten voor dit feestje zijn €65 per stel en €32,50 voor een single dame.

 

 

 

 

 

 

 

Reserveren bij ons is trouwens ook risicoloos. Wij verkopen geen tickets, aanmelden op de gastenlijst is voldoende. Mocht er iets tussen komen kunnen jullie je kosteloos weer van de gastenlijst verwijderen, want service, kwaliteit en klantvriendelijkheid hebben wij hoog in het vaandel staan.

 

BACKTOBASIC weet wel graag wie jullie zijn, dus mochten jullie geen profiel hebben op de bekende swingerssite stuur dan even jullie informatie naar ons toe.

 

Nog nooit bij ons geweest?

Wij geven avonden voor "down to earth" stellen, die in een ge(il)zellige atmosfeer elkaar willen ontmoeten op sfeervolle locaties en waar partydrugs absoluut "not done" zijn!

 

De avond is alleen voor stellen en single dames. Single heren hebben géén toegang!

Er worden door ons de hele avond gratis huisgemaakte hapjes geserveerd zoals tapas home made sushi, warme en koude snacks zowel vlees vis als vega en ook tropisch fruit zal niet ontbreken op onze avonden.

 

Drankjes zijn vriendelijk geprijsd. Bier, Wijn, Fris €2,50.

 

Dresscode bij binnenkomst: We hebben geen fluitsignaal 😉. We zadelen onze gasten ook niet op met themakleding, gewoon sexy lingerie waar jullie je prettig in voelen.

 

Bezoeken jullie voor het eerst een party? Geen vrees bij ons zullen jullie je gelijk op je gemak voelen door de amicale sfeer waar geen verplichtingen zijn en waar jullie in een gemoedelijke omgeving kennis kunnen maken met stellen, die houden van dezelfde lifestyle. Is de drempel nog wat hoog voor jullie .. we hebben voor de beginners de mogelijkheid een half uur eerder binnen te komen voor een rondleiding, het stellen van vragen en lekker te acclimatiseren. Ook de BACKTOBASIC crew, bestaat uit swingers pur sang, dus is het een party van swingers voor swingers.

 

BACKTOBASIC staat voor "Geil met Stijl"

BACKTOBASIC is uitsluitend voor stellen en single dames

BACKTOBASIC is laagdrempelig en heeft gastvrijheid en service hoog in het vaandel

BACKTOBASIC feest op eerste klas locaties

BACKTOBASIC heeft een streng partydrugs beleid

BACKTOBASIC is een sterk groeiende groep van gelijkgestemden

BACKTOBASIC wordt veel geïmiteerd, maar niet geëvenaard

 

Rules:

•Partydrugs zijn bij ons niet toegestaan! ( bij overtreding verlaat je het pand zonder restitutie van entreegeld en wordt je lifetime geroyeerd)

•Bij ons wordt ook niet geblowd in de rookruimte!

 

Willen jullie niet wachten tot zaterdag 24 november Er zijn nog enkele plaatsen vrij op onze “Geil met Stijl” party van 15 september op onze locatie in Lelystad.

 

Zaterdag 24 november lijkt nog ver weg… maar willen jullie deze "Geil met Stijl" party niet missen… stuur ons dan alvast een mailtje, dan zettten we jullie op de gastenlijst. Na jullie reservering stuurt BACKTOBASIC jullie in de week van de party nog nadere info.

 

Liefs van het Backtobasic team.

 

 

 

 

WWW.BACKT0BASIC.NL