30 juni 2018

BACKTOBASIC "GEIL MET STIJL" PARTY

 

 

De volgende BACKTOBASIC “Geil met Stijl” party is bekend en zal ook deze keer plaats vinden in Lelystad. Een super mooie swingersclub voorzien van alle faciliteiten.

 

Op 30 juni hebben we een mooie club waar het jullie aan niets zal ontbreken gereserveerd

het wordt dus weer genieten MET en VAN elkaar!

 

Faciliteiten

We hebben meerdere barruimtes met dansvloer jacuzzi bubbelbad heerlijke loungeruimtes zowel voor niet-rokers als voor rokers Er zijn vele knusse hoekjes en veel thema kamers om jullie in terug te trekken bij elkaar een 30 tal relaxruimtes! met gratis parkeren voor de deur.

 

Nog nooit bij ons geweest?

 

BACKTOBASIC geeft avonden voor "down to earth" stellen, die in een ge(il)zellige atmosfeer elkaar willen ontmoeten op sfeervolle locaties en waar partydrugs absoluut "not done" zijn! Hierdoor zijn onze party’s ook echt voor de meer actievere swingers.

 

BACKTOBASIC zorgt ook de hele avond voor de inwendige mens Er worden de hele avond gratis huisgemaakte hapjes geserveerd zoals tapas home made sushi, warme en koude snacks zowel vlees vis als vega en ook tropisch fruit zal niet ontbreken op deze avond.

 

Drankjes zijn ook op deze locatie vriendelijk geprijsd Bier fris wijn €2,50 en gedistilleerd vanaf €5,00. (locatie tips zijn altijd welkom, maar om de bijdrage voor een avond vriendelijk te houden zal BACKTOBASIC alleen locaties kiezen,die gangbare barprijzen hanteren.)

 

 

 

 

Meld jullie tijdig aan voor de BACKTOBASIC “Geil met Stijl” avond in Lelystad. BACKTOBASIC avondjes zijn altijd druk bezocht en clubs worden nooit volgepropt, zodat er optimaal genoten kan worden van zowel de gezelligheid in de barruimtes, de lounge en er ook in de (30)! erotische gedeeltes genoeg ruimte is voor spannende avontuurtjes

 

BACKTOBASIC heeft geen ticketverkoop reserveren is voldoende. BACKTOBASIC weet wel graag wie jullie zijn, dus mochten jullie geen profiel hebben op een bekende swingerssite stuur dan even jullie informatie naar ons toe.

 

BACKTOBASIC is absoluut geen erotisch dance event. BACKTOBASIC is een organisatiedie ge(il)zellige erotische avondjes in zeer luxe clubs door het land organiseert. Op BACKTOBASIC "Geil met Stijl" avonden wordt er makkelijk contact gelegd in een zeer amicale sfeer.

 

De avond begint om 20:30, deur is open van tot 21:30 de avond duurt tot 03:00 uur. Mochten jullie de binnenkomsttijd niet halen, geef dit even door per mail.

 

Bezoeken jullie voor het eerst een erotische party? Geen vrees bij BACKTOBASIC zullen jullie je gelijk op je gemak voelen door de amicale sfeer waar geen verplichtingen zijn en waar jullie in een gemoedelijke omgeving kennis kunnen maken met stellen, die houden van dezelfde lifestyle.

 

Is de drempel nog wat hoog voor jullie .. BACKTOBASIC biedt beginners de mogelijkheid om een half uur eerder binnen te komen voor een rondleiding, het stellen van vragen en lekker te acclimatiseren.

 

BACKTOBASIC is uitsluitend voor stellen en single dames

BACKTOBASIC is laagdrempelig en heeft gastvrijheid en service hoog in het vaandel

BACKTOBASIC feest op eerste klas locaties

BACKTOBASIC heeft een streng partydrugs beleid

BACKTOBASIC is groeiende groep van gelijkgestemden op zoek naar erotiek

BACKTOBASIC wordt veel geïmiteerd, maar niet geëvenaard

 

Rules:

•Partydrugs zijn bij BACKTOBASIC niet toegestaan! ( bij overtreding verlaat je het pand en wordt je lifetime geroyeerd)

•Bij BACKTOBASIC avonden ook niet geblowd in de rookruimte!

 

 

Willen jullie deze party niet missen… stuur dan een email om jullie aan te melden of als jullie lid zijn van SDC plaats je dan alvast op de gastenlijst.

 

Na jullie reservering stuurt BACKTOBASIC jullie in de week van de party nog nadere info.

 

 

 

 

WWW.BACKT0BASIC.NL