9 maart 2019

             BACKTOBASIC "GEIL MET STIJL"  PARTY                                                         
Het nieuwe jaar moet nog beginnen en voor de eerste GEIL met STIJL avond (za 12 jan )wordt alweer volop gereserveerd, vele stellen doen er weer alles aan om er bij te kunnen zijn.


Ons wordt nu al gevraagd wanneer de volgende mogelijkheid is …en vooruit ook deze maken we jullie alvast bekend zodat iedereen op tijd vrij kan regelen 😉 Het zal 9 maart worden, we laten dan de winter weer langzaam achter ons en kijken uit naar de lente.


Zijn jullie nog nooit bij ons geweest dan hebben jullie vast wel van BACKTOBASIC gehoord. Onze feesten staan erom bekend dat ze laagdrempelig zijn waar altijd een ge(il)zellig sfeer hangt en waar stellen elkaar ontmoeten in één van de grootste clubs ( de Partyplayers) centraal gelegen in Lelystad.
Ons zero tolerance beleid m.b.t. partydrugs heeft mede gezorgd voor zeer succesvolle avonden waar stellen uit alle windstreken ons elke editie weer weten te vinden om onder het genot van een hapje, drankje en dansje elkaar te ontmoeten voor spannend en erotisch avontuur zonder allerlei poespas van thema's, aparte dresscodes.


Bij ons geen hele line-ups van DJ's waar de focus meer ligt op een  dansgebeuren, zien en gezien worden Bij ons zijn het weer avonden van (ont)moeten welke gericht zijn op het MET en VAN elkaar genieten.

BACKTOBASIC geeft avondjes voor "down to earth" stellen, die in een ge(il)zellige atmosfeer elkaar willen ontmoeten op sfeervolle locaties, waar partydrugs absoluut "not done" zijn!  Bij ons zullen jullie je gelijk op je gemak voelen door de amicale sfeer. Bij BACKTOBASIC zijn geen verplichtingen, jullie zullen in een gemoedelijke omgeving kennis maken met stellen, die houden van dezelfde lifestyle.


Nog nooit op een besloten party geweest?

Is de drempel nog wat hoog voor jullie .. we hebben de mogelijkheid een half uur eerder bij ons binnen te komen voor een rondleiding, het stellen van vragen en lekker te acclimatiseren. De BACKTOBASIC crew, bestaat uit swingers pur sang. Wij geven party's voor swingers door swingers.


Onze  avonden zijn alleen voor stellen en single dames. Single heren hebben géén toegang!

Er worden door ons de hele avond gratis huisgemaakte hapjes geserveerd zoals tapas, home made sushi, warme en koude snacks zowel vlees vis als vega en ook tropisch fruit zal niet ontbreken.


De entree is €65 voor een stel en €32,50 voor een dame de drankjes zijn vriendelijk geprijsd  €2,50 voor wijn bier en fris


BACKTOBASIC staat voor "Geil met Stijl"

BACKTOBASIC is uitsluitend voor stellen en single dames

BACKTOBASIC is laagdrempelig en heeft gastvrijheid en service hoog in het vaandel

BACKTOBASIC feest op eerste klas locaties

BACKTOBASIC heeft een streng partydrugs beleid

BACKTOBASIC is een sterk groeiende groep van gelijkgestemden

BACKTOBASIC wordt veel geïmiteerd, maar niet geëvenaard


Rules:

•Partydrugs zijn bij ons niet toegestaan! ( bij overtreding verlaat je het pand zonder restitutie van entreegeld en wordt je lifetime geroyeerd)

•Bij ons wordt ook niet geblowd in de rookruimtes!


BACKTOBASIC …. Betekent terug naar de basis en  is dus voor de echte swingers, die van spanning houden. Er is een zero tolerance beleid m.b.t. partydrugs, (door sommigen liefkozend “snoepjes” genoemd). Profielen van liefhebbers hiervan sluiten wij uit van deelname om zo tot een goede groep van gelijkgestemden te komen. Zijn jullie, die gelijkgestemden, die wij er graag bij hebben? …Meld jullie dan aan, we ontvangen jullie met open armen.


De locatie  is in Lelystad en is ruim van opzet met een 35-tal erotische ruimtes inclusief sauna en jacuzzi, BDSM kelder, 2 bar ruimtes met dansgelegenheid. Heerlijke loungeruimtes zowel voor niet-rokers als voor rokers en gratis parkeren voor de deur. Heerlijke lounge zitjes bij de open haard


Reserveren bij ons is ook risicoloos. Wij verkopen geen tickets, aanmelden op de gastenlijst is voldoende. Mocht er iets tussen komen kunnen jullie je kosteloos weer van de gastenlijst verwijderen, want service, kwaliteit en klantvriendelijkheid is waar BACKTOBASIC voor staat.


Meer info over onze feesten vinden jullie ook op onze  SDC profielen; BACKTOBASIC (next party’s za 12 jan & za 9 maart) PARTY40DOWN alléén voor jongeren tot 40  za 15 dec en za 19 jan) BIBACKTOBASIC voor bi-mensen en KINKYBACKTOBASIC voor de stoutere stellen, stuur ons gerust een like-je als jullie lid willen worden op één van de profielen.


Meer info op het net:

www.backt0basic.nl    (let op de NUL in het webadres)

www.party40down.nl

www.party40down.com   

www.bibacktobasic.nl

www.kinkybacktobasic.nl 


We zien jullie aanmelding graag op de gastenlijst van zaterdag 9 maart (geen SDC profiel stuur ons dan een mailtje)  Let op reserveren jullie via SDC ! Een reservering is niet gelijk zichtbaar ieder profiel wordt door ons eerst bekeken dit is meestal binnen 24 uur staan jullie eenmaal op de gastenlijst dan hoef je verder niets te doen. In de week van de party ontvang je de laatste info en routeplanner.


Liefs van het Backtobasic team xxxWWW.BACKT0BASIC.NL