zaterdag 5 november

 

BACKTOBASIC

Geil met stijl party Den Haag

 

De bladeren vallen van de bomen en de winter is in aantocht . Het is voor de dames weer tijd om de jarretels, mooie zwarte kousen en high heels de kast uit te halen of misschien wel liever je mooie lak, latex of lederen outfit bodystocking torseletje

 

We willen deze avond een GEIL MET STIJL sfeer creëren.

 

Een hot en steamy party, dit keer onder de naam backtobasic “GEIL MET STIJL”

 

NOTE: backtobasic houdt niet van verplichtingen en een dresscode is dan ook nooit verplicht.

 

 

 

Onze avonden worden bezocht door leuke vlotte stellen, die van een avondje geil met stijl houden. Contacten worden bij ons erg makkelijk gelegd, ook beginnende swingers voelen zich bij ons nooit verloren of in het diepe. De sfeer die wij weten te creëren omschrijft zich als zeer gemoedelijk ,gezellig ,intiem en laagdrempelig.

 

Komen jullie voor de eerste keer op een feestje van BACKTOBASIC.. ?

 

Onze nieuwe gasten krijgen altijd een rondleiding door de club met zijn vele sfeervolle erotische ruimtes die over drie etages verspreid zijn. Zo zijn er vele knusse, luxe ingerichte kamers met een spiegelplafond boven het riante bed. De kamers hebben zitjes en een heerlijke jacuzzi om met elkaar in te genieten. Ook een zeer ruime luxe orgiekamer waar het spannend kan worden op de extra orgie matrassen ontbreekt niet. Zelfs deze sfeervolle kamer heeft een bar en bubbelbad en een zithoek met bar.

 

Daarnaast is er een luxe ingerichte speelruimte, volledig ingericht met speeltoestellen, inclusief een kruis en een spannende sling (die bij veel dames favoriet is). Ook deze ruimte heeft een 5-persoons jacuzzi, een zithoek, een eigen bar en toiletruimte. En natuurlijk is er een sfeervolle bar waar je al snel en makkelijk contact legt.

 

Bij de entreeprijs is het gebruik van alle faciliteiten, handdoeken, condooms en de gehele avond hapjes inbegrepen. En de drankjes zijn weer vriendelijk geprijsd, bier, wijn, softdrinks €2,50. ( Er is geen minimale bar besteding)

 

BACKT0BASIC geeft deze keer een feestje waar voor een ieder wat wils is.

BACKTOBASIC zaterdag edities zijn alleen toegankelijk voor stellen en single dames.

BACKTOBASIC feestjes worden gevierd zonder partydrugs!

BACKTOBASIC is veel geïmiteerd maar nog nooit geëvenaard.

Zijn jullie nog niet bekend met BACKT0BASIC maar willen jullie wel op de hoogte gehouden worden van onze agenda, dan kunnen jullie natuurlijk altijd community lid worden via SDC groepen, zo missen jullie nooit meer onze updates.

 

Voor een promovideo van de club kijk op onze website http://www.backt0basic.nl/.

 

We verwelkomen jullie graag op zaterdag 5 november !

 

Na aanmelding voor een van onze BACKTOBASIC parties ontvangen jullie een paar dagen voor aanvang van het event nog een :

• Route beschrijving

• Parkeertips

• Hotel adressen

 

Veel liefs het BACKTOBASIC team xxx

 

 

WWW.BACKT0BASIC.NL

GEIL MET STIJL PARTY BACKTOBASIC IN DEN HAAG

ZATERDAG 5 NOVEMBER