zaterdag 1 juli

 

 

Onze avonden worden bezocht door leuke vlotte stellen, die van een avondje geil met stijl houden. Contacten worden bij ons erg makkelijk gelegd, ook beginnende swingers voelen zich bij ons nooit verloren of in het diepe. De sfeer die wij weten te creëren omschrijft zich als zeer gemoedelijk ,gezellig ,intiem en laagdrempelig.

 

Komen jullie voor de eerste keer op een feestje van BACKTOBASIC.. ?

 

Onze nieuwe gasten krijgen altijd een rondleiding door de club met zijn vele sfeervolle erotische ruimtes die over drie etages verspreid zijn. Zo zijn er vele knusse, luxe ingerichte kamers met een spiegelplafond boven het riante bed. De kamers hebben zitjes en een heerlijke jacuzzi om met elkaar in te genieten. Ook een zeer ruime luxe orgiekamer waar het spannend kan worden op de extra orgie matrassen ontbreekt niet. Zelfs deze sfeervolle kamer heeft een bar en bubbelbad en een zithoek met bar.

 

Daarnaast is er een luxe ingerichte speelruimte, volledig ingericht met speeltoestellen, inclusief een kruis en een spannende sling (die bij veel dames favoriet is). Ook deze ruimte heeft een 5-persoons jacuzzi, een zithoek, een eigen bar en toiletruimte. En natuurlijk is er een sfeervolle bar waar je al snel en makkelijk contact legt.

 

Bij de entreeprijs is het gebruik van alle faciliteiten, handdoeken, condooms en de gehele avond hapjes inbegrepen. En de drankjes zijn weer vriendelijk geprijsd, bier en softdrinks €2,50. ( Er is geen minimale bar besteding)

 

BACKT0BASIC geeft deze keer een feestje waar voor een ieder wat wils is.

BACKTOBASIC zaterdag edities zijn alleen toegankelijk voor stellen en single dames.

BACKTOBASIC feestjes worden gevierd zonder partydrugs!

BACKTOBASIC is veel geïmiteerd maar nog nooit geëvenaard.

Zijn jullie nog niet bekend met BACKT0BASIC maar willen jullie wel op de hoogte gehouden worden van onze agenda, dan kunnen jullie natuurlijk altijd community lid worden via SDC groepen, zo missen jullie nooit meer onze updates.

 

We verwelkomen jullie graag op zaterdag 6 mei 2017 !

 

Na aanmelding voor een van onze BACKTOBASIC parties ontvangen jullie een paar dagen voor aanvang van het event nog een :

• Route beschrijving

• Parkeertips

• Hotel adressen

 

Veel liefs het BACKTOBASIC team xxx

 

Aanmelden voor een van onze feestjes kan via:

party@backt0basic.nl

 

Let op de 0 = een NUL!!!

 

 

 

 

Op zaterdag 1 juli geven wij onze volgende BACKTOBASIC ‘GEIL MET STIJL” party.

 

Wij vieren deze zaterdag weer een feestje in onze zeer luxe club in Den Haag. Er zijn al vele aanmeldingen... dus als jullie erbij willen zijn? Meld jullie aan door een mailtje te sturen via ons contactformulier of backt0basic@hotmail.com

 

 

Wij hebben geen ticket verkoop, plaatsen op de gastenlijst is voldoende, zo blijven jullie nooit met eenmaal aangeschafte tickets zitten mocht er onverhoopt iets tussen komen.

We adviseren jullie tijdig te reserveren want VOL = bij ons echt VOL!

 

We vragen onze gasten om “erotisch” gekleed te zijn direct na binnenkomst....Geil met Stijl... dus ;)