13 februari 2021

                                                                     


Het is nog even weg, maar toch willen we jullie al op de hoogte stellen van onze 2de BACKTOBASIC party van het jaar 2021. Na de kick off in Amsterdam waar we het jaar openen en nu al uitverkocht is hebben we de second edition gepland op zaterdag 13 februari 2021 op onze locatie Breukelen (in Utrecht).  


Door deze data ver van te voren bekend te maken ken een ieder weer tijdig reserveren voor het welbekende BACKTOBASIC “Geil met Stijl” event.


NOG NIET BEKEND?
BACKTOBASIC is niet zomaar een dansavondje maar heeft door een strikt  zero tolerance partydrugs beleid een grote actieve ledengroep opgebouwd. BACKTOBASIC kan daardoor de meest trendy clubs voor haar gasten reserveren.


Voor deze editie hebben wij  de complete ORGANZA club in Breukelen (Utrecht)  voor jullie gereserveerd.


ORGANZA is een modern opgezette club met beneden een grote bar en dansvloer en gezellige zitjes, ook is er een ruime rookruimte. Boven staan twee verdiepingen erotisch speelplezier voor jullie klaar de club is discreet en centraal gelegen met een eigen grote gratis parking.


Bij BACKTOBASIC word gemakkelijk contact gelegd. We zorgen voor een zeer amicale sfeer, zodat een ieder zich bij ons direct op zijn gemak voelt.  

     

Wil je bij ons als beginnend stel eens een avondje wat drinken en kletsen met andere swingers in de lifestyle om te zien of dit iets voor jullie is, dan val je bij ons niet op. Door de zeer hoge opkomsten op onze feesten vinden zowel beginnende als de meer ervaren stelletjes elkaar wel.


Er is een groot respect voor een ieder. Tevens is er de mogelijkheid om een half uur voor het feest begint binnen te komen zodat jullie in alle rust een rondleiding krijgen waar jullie ook vragen kunnen stellen aan ons team en kennis kunnen maken met andere stellen die ook hun eerste stapjes in de lifestyle zetten. 😊 Eerder komen? Stuur ons een mailtje.


Iedereen ervaart het bij ons als een warm bad en vinden het prettig dat wij zeer selectief zijn in ons toelatingsbeleid WAP-profielen worden bij ons zonder pardon uitgesloten van deelname de sfeer is er ook niet naar Hierdoor is de kans groot dat jullie een ge(il)zellig gelijkgestemd stel treffen.


De entree is €60 voor een stel en €30 voor een dame (single heren worden niet toegelaten)


De hele avond komt ons team langs met snacks zowel vlees, vis als vega komen als tapas sushi of fingerfood voorbij en een warm bittergarnituur en tropisch fruit zal ook niet ontbreken, de drankjes zijn vriendelijk geprijsd.


Zaterdag 13 februari 2021 is nog ver weg, toch adviseren wij jullie tijdig te reserveren voor deze avond want BACKTOBASIC propt een club nooit te vol. Het erotiekgehalte is hoog bij ons we houden daarom altijd rekening met de capaciteit van de erotische ruimtes bij het aannemen van het aantal gasten , zodat er voor een ieder ruimte is voor het speelplezier.


Lid van SDC

Zet je dan daar alvast op de gastenlijst. Jullie zijn na aanmelding niet gelijk zichtbaar elk profiel wordt eerst bekeken Als jullie eenmaal door ons zijn toegevoegd op de gastenlijst hoef je niets meer te doen. In de week van de party volgt nog info


Geen lid van SDC?

Stuur ons dan een mailtje om je aan te melden. 


Wij hebben geen ticketverkoop. Je betaald bij ons pas aan de deur als er iets tussenkomt.. gewoon even afmelden.Dresscode: BACKTOBASIC hanteert geen verplicht kleding thema Na binnenkomst gaat de gewone kleding in de locker en trekken jullie lingerie aan waar je jezelf prettig in voelt Dames zien we meestal in sexy setje jarretels hoge hakken of leuke bikini of  bodystocking etc. Heren zien we meestal in  trendy boxer met  hemdje  de ander met een gilet of blote bast met strikje en sneakers o.i.d. Heren iig geen lange broek, en bij ons komt de Romeinse vechtuitrusting ook zo goed als niet voor 😉


Info over ons vindt je op onze websites en SDC profielen:


BIBACKTOBASIC   www.bibacktobasic.nl avond voor stellen waarvan de man (ook) bi is.

KINKYBACKTOBASIC www.kinkybacktobasic.nl kinky stellen playavond ( geen dans/ballonvaart avond)

 

Liefs van het BACKTOBASIC team xxx

                                                              

VOL

WWW.BACKT0BASIC.NL