AGENDA


BACKT0BASIC ‘s Zomer party za. 13 augustus in UTRECHT


Lieve swing vriendjes zaterdag 13 augustus is onze zomer editie waar jullie van harte welkom zijn. We ragen onze gasten altijd om even een profiel op sdc aan te maken, dat kan met het gebruik van onze promocode 25061 gratis. Dan weten we ook wie jullie zijn en hebben jullie tevens inzage in de gastenlijst, ook kun je gebruik maken van onze groepsmessenger omalvast met stellen te kletsen die ook op de gastenlijst staan.


BACKTOBASIC staat bekend om onze laagdrempelige en zeer ge(il)zellige avonden.


BACKTOBASIC is niet zomaar een dansavondje maar heeft door een strikt “zero tolerance” partydrugs beleid een grote actieve ledengroep opgebouwd. BACKTOBASIC kan daardoor de meest trendy clubs voor haar gasten reserveren.


ORGANZA is een modern opgezette club met beneden een grote bar en dansvloer en gezellige zitjes, ook is er een ruime rookruimte. Boven staan twee verdiepingen erotisch speelplezier voor jullie klaar de club is discreet en centraal gelegen met een eigen grote gratis parking.Bij BACKTOBASIC word gemakkelijk contact gelegd. We zorgen voor een zeer amicale sfeer, zodat een ieder zich bij ons direct op zijn gemak voelt.


Wil je bij ons als beginnend stel eens een avondje wat drinken en kletsen met andere swingers in de lifestyle om te zien of dit iets voor jullie is, dan val je bij ons niet op. Door de zeer hoge opkomsten op onze feesten vinden zowel beginnende als de meer ervaren stelletjes elkaar wel


Er is een groot respect voor een ieder. Tevens is er de mogelijkheid om een half uur voor het feest begint binnen te komen zodat jullie in alle rust een rondleiding krijgen waar jullie ook vragen kunnen stellen aan ons team en kennis kunnen maken met andere stellen die ook hun eerste stapjes in de lifestyle zetten. Kom gerust met een gezonde spanning maar zenuwen zijn bij ons absoluut niet nodig.😊 Eerder komen? Stuur ons een mailtje.


Veel stellen zijn bij ons begonnen (en gebleven)Iedereen ervaart het bij ons als een warm bad en vinden het prettig dat wij zeer selectief zijn in ons toelatingsbeleid WAP-profielen worden bij ons zonder pardon uitgesloten van deelname de sfeer is er ook niet naar Hierdoor is de kans groot dat jullie een ge(il)zellig gelijkgestemd stel treffen.

De entree is €65 voor een stel en €32,50 voor een dame (single heren worden niet toegelaten)


De hele avond komt ons team langs met snacks zowel vlees, vis als vega komen als tapas sushi of fingerfood voorbij en een warm bittergarnituur en tropisch fruit zal ook niet ontbreken, de drankjes zijn vriendelijk geprijsd.


BACKTOBASIC …. Betekent terug naar de basis en  is dus speciaal voor JULLIE die van spanning houden.  We hanteren een  zero tolerance beleid m.b.t. partydrugs, (door sommigen liefkozend “snoepjes” genoemd). Profielen van liefhebbers hiervan sluiten wij al uit van deelname om zo tot een goede groep van gelijkgestemden te komen. Zijn jullie, die gelijkgestemden, die wij er graag bij hebben? …Meld jullie dan aan, we ontvangen jullie met open armen.


De hele avond komt ons team langs met snacks zowel vlees, vis als vega komen als tapas sushi of fingerfood voorbij en een warm bittergarnituur en tropisch fruit zal ook niet ontbreken, de drankjes zijn vriendelijk geprijsd.


Zet je alvast op de gastenlijst voor deze speciale editie Het is zonder risico je betaald bij ons pas aan de deur als er iets tussenkomt.. gewoon even afmelden.


Jullie zijn na aanmelding niet gelijk zichtbaar elk profiel wordt eerst bekeken Als jullie eenmaal door ons zijn toegevoegd op de gastenlijst hoef je niets meer te doen In de week van de party volgt nog info

Rules:

  • Partydrugs zijn bij ons ABSOLUUT niet toegestaan! ( bij overtreding verlaat je het pand zonder restitutie van entreegeld en wordt je LIFETIME geroyeerd)
  • Bij ons wordt ook niet geblowd in de rookruimtes!

Dresscode: BACKTOBASIC hanteert geen verplicht kleding thema Na binnenkomst gaat de gewone kleding in de locker en trekken jullie lingerie aan waar je jezelf prettig in voelt Dames zien we meestal in sexy setje jarretels hoge hakken of leuke bikini of  bodystocking etc. Heren zien we meestal in  trendy boxer met  hemdje  de ander met een gilet of blote bast met strikje en sneakers o.i.d. Heren iig geen lange broek, bij ons komt de Romeinse vechtuitrusting ook zo goed als niet voor 😉


Info over ons vindt je op onze websites en SDC profielen:

BACKTOBASIC      www.backt0basic.nl gezellige actieve club avonden voor stellen van alle leeftijden

PARTY40DOWN    www.party40down.nl en www.party40down.com uitsluitend voor stellen tot 40jr

BIBACKTOBASIC   www.bibacktobasic.nl avond voor stellen waarvan de man (ook) bi en bi mannen

KINKYBACKTOBASIC www.kinkybacktobasic.nl kinky stellen playavond ( geen dans/ballonvaart avond)

AAR en VAN ELKAAR te genieten.