19 december 2020

WWW.BACKT0BASIC.NL


WELKOM op onze geil met stijl avond stellen BACKTOBASIC geeft party’s in de beste clubs van het land. Wij staan bekend om onze laagdrempelige en zeer ge(il)zellige avonden.

BACKTOBASIC “Geil met Stijl” party


De winterkou heeft ons in de greep, maar bij ons is het ge(il)zellig en brand het haardvuur. Op zaterdag 19 december openen we onze deuren in Lelystad voor de  BACKTOBASIC alom bekende “Geil met Stijl’ party hier in de PartyPlayers club (reserveer nu alvast risicoloos je betaald pas aan de deur via www.backt0basic.nl , als SDC lid kunnen jullie je natuurlijk ook  op  SDC de gastenlijst van backtobasic aanmelden.


De Bijdrage voor deze party is €65 voor een stel en €32,50 voor een dame. Dit is inclusief alle faciliteiten en hapjes welke de gehele avond geserveerd worden. De drankjes zijn vriendelijk geprijsd , bier, wijn, fris à €2,50. Er is op deze avond geen dresscode. Na binnenkomst gaan we gelijk in sexy lingerie. ( daar waar jullie jezelf prettig in voelen)


NOG NOOIT BIJ BACKTOBASIC GEWEEST?BACKTOBASIC feesten staan erom bekend dat ze laagdrempelig zijn waar altijd een amicale sfeer heerst. Door onze centrale komen bij uit alle delen van het land leuke stellen van alle leeftijden om elkaar te ontmoeten op deze Geil met Stijl avonden.BACKTOBASIC geeft avondjes voor "down to earth" stellen die in een ge(il)zellige omgeving met elkaar willen kennismaken. Jullie zullen je dan ook gelijk na binnenkomst op je gemak voelen, want het gaat er bij BACKTOBASIC allemaal heel gemoedelijk aan toe.

BACKTOBASIC …. Betekent terug naar de basis en is dus voor de echte swingers, die van erotische spanning houden en daarom graag naar een club met gelijkgestemden komen, zijn jullie dat? Dan verwelkomen ze jullie graag.


VOOR WIE IS BACKTOBASIC NIET?


Bij BACKTOBASIC zijn  partydrugs absoluut "not done" profielen worden vooraf altijd gelezen voordat ze toegelaten worden. Op deze party’s houden ze ‘wap’-profielen buiten de deur omdat het geen match is met het  zorgvuldig opgebouwde gastenbestand van  BACKTOBASIC.

Backtobasic…. Betekent terug naar de basis en is dus voor de echte swingers, die van spanning en erotiek houden, natuurlijk zijn de dansvloeren open maar er is geen hele line up van DJ’s daar de focus meer ligt op het ontmoeten van stellen die op spannend avontuur zijn.

Zijn jullie helemaal nog nooit eerder op een besloten erotische party geweest?

BACKTOBASIC biedt jullie dan  de mogelijkheid een half uurtje eerder binnen te komen voor een rondleiding in de PartyPlayers club zodat jullie alle spannende plekjes weten te vinden. Het stellen van vragen is alle tijd voor zo kunnen jullie alvast  lekker acclimatiseren en kennis  maken met andere stellen die ook voor het eerst een club bezoeken.


BACKTOBASIC crew  bestaat ook uit swingers pur sang

BACKTOBASIC geeft party's voor swingers gegeven door swingers

Onze  locatie is ruim van opzet met een 35-tal erotische ruimtes. Zo zijn er spannende kamertjes zowel open als afsluitbaar. We hebben een sauna en jacuzzi, een zwembad en tevens is er een speelkelder, 2 bar ruimtes met dansgelegenheid. Ook zijn er heerlijke loungeruimtes zowel voor niet-rokers als voor rokers. Het parkeren is gratis en voor de deur. Gezellige zitjes zijn er bij de open haarden. Er is net een nieuwe darkroom en ook een orgiekamer . Voor de liefhebbers zijn er zijn twee slings en wat dachten jullie van lekker ontspannen in de massageruimte of het grote bubbelbad het is er allemaal. Natuurlijk hebben we ook deze editie weer een aparte BI- area voor stellen die beide bi zijn is er een bi-meeting point.

Tijdig reserveren is ook risicoloos aanmelden op de gastenlijst is voldoende. Mocht er iets tussen komen kunnen jullie je zelf altijd weer zonder vooraf gemaakte kosten van de gastenlijst verwijderen. Service, kwaliteit en klantvriendelijkheid is waar BACKTOBASIC voor staat.

Een reservering is op SDC niet gelijk zichtbaar ieder profiel wordt eerst bekeken dit is meestal binnen 24 uur. Staan jullie eenmaal op de gastenlijst dan hoeven  jullie verder niets te doen. In de week van de party ontvangen jullie de laatste info en routeplanner hoteltips etc.

Let op want vol = vol de gastenlijst op sdc laat alleen de gasten zien die via SDC reserveren, op de  website van backtobasic wordt via mail ook gereserveerd door niet-SDC leden


Reserveren kan via

info@back0basic.nl


Bekijk ook de zusterorganisaties voor andere feestjes

www.bibacktobasic.nl          =          speciaal voor bi-stellen, mannen en vrouwen
www.kinkybacktobasic.nl     =          speciaal voor de stoutere stellen


www.party40down.nl          =           voor jongere stellen tot max 40 jaar,
www.party40down.com                  die een avond met alleen leeftijdsgenoten willen doorbrengen.


BACKTOBASIC staat voor “Geil met Stijl”

BACKTOBASIC is uitsluitend voor stellen en single dames

BACKTOBASIC is laagdrempelig en heeft gastvrijheid en service hoog in het vaandel

BACKTOBASIC feest op eerste klas locaties

BACKTOBASIC heeft een streng partydrugsbeleid

BACKTOBASIC heeft een community voor gelijkgestemden

BACKTOBASIC wordt veel geïmiteerd maar is nooit geëvenaard


Liefs van het BACKTOBASIC team xxx