14 Januari

Zaterdag 14 Januari BACKTOBASIC “Geil met Stijl”  Breukelen 

 

Deze editie hebben wij “ORGANZA” in Breukelen (Utrecht)  voor jullie gereserveerd.


De deur is open vanaf 21:00 uur tot 22:00 uur en het feest eindigt om 03:00 uur.


Onze feesten staan erom bekend dat ze laagdrempelig zijn waar altijd een gezellige, maar oh zo geile sfeer hangt en waar stellen elkaar ontmoeten in de beste clubs van Nederland.

 

Ons zero tolerance beleid m.b.t. partydrugs heeft mede gezorgd voor zeer succesvolle avonden waar stellen uit alle windstreken ons elke editie weer weten te vinden, om onder het genot van een hapje, drankje en dansje elkaar te ontmoeten voor een spannend en erotisch avontuur zonder allerlei poespas van thema's of aparte dresscodes.


Bij ons geen hele line-ups van DJ's, waar de focus meer ligt op dansgebeuren en het gezien worden. Bij ons  zijn het weer avonden van het ontmoeten  die georganiseerd worden om MET ELKAAR en VAN ELKAAR te genieten.

 Nog nooit bij ons geweest?

 

BACKTOBASIC geeft avondjes voor "down to earth" stellen die, in een gezellige en sexy atmosfeer, elkaar willen ontmoeten op sfeervolle locaties en waar partydrugs absoluut "not done" zijn!  Bij ons zullen jullie je gelijk op je gemak voelen door de amicale sfeer. Bij BACKTOBASIC zijn geen verplichtingen. Lekker in een gemoedelijke omgeving kennis maken met stellen die houden van dezelfde lifestyle is de insteek.


Nog nooit op een besloten party geweest?

 

Is die drempel nog wat hoog voor jullie .. we hebben altijd de mogelijkheid een half uur eerder bij ons binnen te komen voor een rondleiding, het stellen van vragen en lekker te acclimatiseren. De BACKTOBASIC crew, bestaat uit swingers pur sang. Wij geven party's voor swingers door swingers.

 

Onze  avonden zijn alleen voor stellen en single dames. Single heren hebben géén toegang!

Er worden door ons de hele avond gratis huisgemaakte hapjes geserveerd zoals tapas, home made sushi, warme en koude snacks zowel vlees vis als vega en ook tropisch fruit zal niet ontbreken.

 

De entree is €65 voor een stel en €30 voor een dame. De drankjes zijn vriendelijk geprijsd.

 

BACKTOBASIC staat voor "Geil met Stijl"

BACKTOBASIC is uitsluitend voor stellen en single dames

BACKTOBASIC is laagdrempelig en heeft gastvrijheid en service hoog in het vaandel

BACKTOBASIC feest op eerste klas locaties

BACKTOBASIC heeft een streng partydrugs beleid

BACKTOBASIC is een sterk groeiende groep van gelijkgestemden

BACKTOBASIC wordt veel geïmiteerd, maar niet geëvenaard

 

Rules:

  • Partydrugs zijn bij ons ABSOLUUT niet toegestaan! ( bij overtreding verlaat je het pand zonder restitutie van entreegeld en wordt je LIFETIME geroyeerd)
  • Bij ons wordt ook niet geblowd in de rookruimtes!

 

BACKTOBASIC …. Betekent terug naar de basis en  is dus speciaal voor JULLIE die van spanning houden.  We hanteren een  zero tolerance beleid m.b.t. partydrugs, (door sommigen liefkozend “snoepjes” genoemd). Profielen van liefhebbers hiervan sluiten wij al uit van deelname om zo tot een goede groep van gelijkgestemden te komen. Zijn jullie, die gelijkgestemden, die wij er graag bij hebben? …Meld jullie dan aan, we ontvangen jullie met open armen.

 

ORGANZA is een modern opgezette club met beneden een grote bar en dansvloer en gezellige zitjes, ook is er een ruime rookruimte. Boven staan twee verdiepingen erotisch speelplezier voor jullie klaar de club is discreet en centraal gelegen met een eigen grote gratis parking.

Bij BACKTOBASIC word gemakkelijk contact gelegd. We zorgen voor een zeer amicale sfeer, zodat een ieder zich bij ons direct op zijn gemak voelt.  

 

Tijdig reserveren bij ons is risicoloos. Wij verkopen geen tickets, aanmelden op de gastenlijst is voldoende. Mocht er iets tussen komen kunnen jullie je kosteloos weer van de gastenlijst verwijderen, want service, kwaliteit en klantvriendelijkheid is waar BACKTOBASIC voor staat. Mochten er nog RIVM maatregelen van kracht zijn dan zal een party verplaatst kunnen worden naar een nieuwe datum. Uiteraard krijgen jullie daar bericht over. Je raakt dan nooit je gereserveerde plaats kwijt gezien de gasten die zich al tijdig hadden aangemeld ook bij een verzette party als eerste aan de beurt zijn.

 

Een reservering is op SDC niet gelijk zichtbaar ieder profiel wordt eerst bekeken dit is meestal binnen 24 uur. Staan jullie eenmaal op de gastenlijst dan hoeven  jullie verder niets te doen. In de week van de party ontvangen jullie de laatste info en routeplanner hoteltips etc.

Let op want vol = vol de gastenlijst op sdc laat alleen de gasten zien die via SDC reserveren, op de  website van backtobasic wordt via mail ook gereserveerd door niet-SDC leden


Reserveren kan via

info@back0basic.nl


Bekijk ook de zusterorganisaties voor andere feestjes

www.bibacktobasic.nl          =          speciaal voor bi-stellen, -mannen en -vrouwen
www.party40down.com       =          voor de swingers die een avond met alleen leeftijdsgenoten (onder de 40 jaar) willen                                                                doorbrengen.


Liefs van het BACKTOBASIC team xxx