16 JANUARI 2021

WWW.BACKT0BASIC.NL


BACKTOBASIC opent 16 januari 2021 het nieuwe swingjaar in Amsterdam


De eerste BACKTOBASIC party van 2021 is tevens de kick off op onze nieuwste locatie is in Amsterdam. BACKTOBASIC EVENTS zijn inmiddels een begrip, met ons zero tolerance partydrugs beleid, zijn het de meest actieve swingersavonden in Nederland.


Op onze nieuwste locatie kunt u heerlijk loungen en genieten in prachtige ruimtes en kennis maken met gelijkgestemden.  Zo kunnen we hier beschikken over een riant verwarmd zwembad een sauna en een stoombad. Daarnaast is de meet&greet ruimte met mooie lounge banken om de dansvloer en een gezellige bar subliem te noemen. Club Paradise, die wij speciaal voor onze leden op deze avond hebben gereserveerd kan wedijveren met Europa’s beste clubs.


Deze kick off editie zal bij succes zeker geprolongeerd worden. Natuurlijk zullen onze vaste gasten ons weer weten te vinden en er naar uit zien om vele nieuwe stellen te ontmoeten. Onze ervaring is dat bij elke nieuwe locatie dat ons team aandoet er ook weer veel leuke stellen uit die omgeving zullen aanschuiven.


In de omgeving Amsterdam is daar natuurlijk heel wat van de verwachten. Wacht niet te lang met jullie aanmelding. Backtobasic events staan er om bekend al snel uitverkocht te zijn.We hebben geen ticket verkoop, betalen doen jullie bij binnenkomst. De entree bedraagt €65,- voor een stel en €32,50 voor een dame ( single heren hebben geen toegang)


NOG NOOIT BIJ BACKTOBASIC GEWEEST?


Deze avond is inclusief gratis hapjes, die veelvuldige door ons team langs gebracht worden.  Zo kunnen jullie genieten van fingerfood, sushi, tapas, fruit, warme en koude snacks, zowel vlees, vis als vega, kom dus gerust met een gezonde trek.

De drankjes zullen vriendelijk geprijsd zijn.

De club heeft een gratis parking en is discreet gelegen op een industrieterrein, dus geen vrees om door de drukke stad Amsterdam heen te hoeven.

Nog nooit bij ons geweest?

 

BACKTOBASIC geeft avondjes voor "down to earth" stellen, die in een ge(il)zellige atmosfeer elkaar willen ontmoeten op sfeervolle locaties en waar partydrugs absoluut "not done" zijn!  Bij ons zullen jullie je gelijk op je gemak voelen door de amicale sfeer. Bij BACKTOBASIC zijn geen verplichtingen,  in een gemoedelijke omgeving kunnen jullie kennis maken met stellen, die houden van dezelfde lifestyle.

 

Is die drempel nog wat hoog voor jullie .. we hebben altijd de mogelijkheid een half uur eerder bij ons binnen te komen voor een rondleiding, het stellen van vragen en lekker te acclimatiseren. De BACKTOBASIC crew, bestaat uit swingers pur sang. Wij geven party's voor swingers gegeven door swingers.

 

Rules:

  • Partydrugs zijn bij ons ABSOLUUT niet toegestaan! Bij overtreding verlaat je het pand zonder restitutie van entreegeld en wordt je LIFETIME geroyeerd)
  • Bij ons wordt ook niet geblowd in de rookruimtes!

 

*Willen jullie zelf eens een feest geven en de organisatie aan ons overlaten dan zijn jullie ook op het goede adres. Wij kunnen hier invulling aangeven op jullie locatie. Ook clubs kunnen gebruik maken van onze ervaring.


VOOR WIE IS BACKTOBASIC NIET?


Bij BACKTOBASIC zijn  partydrugs absoluut "not done" profielen worden vooraf altijd gelezen voordat ze toegelaten worden. Op deze party’s houden ze ‘wap’-profielen buiten de deur omdat het geen match is met het  zorgvuldig opgebouwde gastenbestand van  BACKTOBASIC.

Backtobasic…. Betekent terug naar de basis en is dus voor de echte swingers, die van spanning en erotiek houden, natuurlijk zijn de dansvloeren open maar er is geen hele line up van DJ’s daar de focus meer ligt op het ontmoeten van stellen die op spannend avontuur zijn.

Zijn jullie helemaal nog nooit eerder op een besloten erotische party geweest?

BACKTOBASIC biedt jullie dan  de mogelijkheid een half uurtje eerder binnen te komen voor een rondleiding in de PartyPlayers club zodat jullie alle spannende plekjes weten te vinden. Het stellen van vragen is alle tijd voor zo kunnen jullie alvast  lekker acclimatiseren en kennis  maken met andere stellen die ook voor het eerst een club bezoeken.


Natuurlijk hebben we ook deze editie weer een aparte BI- area voor stellen die beide bi zijn is er een bi-meeting point.

Tijdig reserveren is ook risicoloos aanmelden op de gastenlijst is voldoende. Mocht er iets tussen komen kunnen jullie je zelf altijd weer zonder vooraf gemaakte kosten van de gastenlijst verwijderen. Service, kwaliteit en klantvriendelijkheid is waar BACKTOBASIC voor staat.


Een reservering is op SDC niet gelijk zichtbaar ieder profiel wordt eerst bekeken dit is meestal binnen 24 uur. Staan jullie eenmaal op de gastenlijst dan hoeven  jullie verder niets te doen. In de week van de party ontvangen jullie de laatste info en routeplanner hoteltips etc.

Let op want vol = vol de gastenlijst op sdc laat alleen de gasten zien die via SDC reserveren, op de  website van backtobasic wordt via mail ook gereserveerd door niet-SDC leden


Reserveren kan via

info@back0basic.nl


Bekijk ook de zusterorganisaties voor andere feestjes

www.bibacktobasic.nl          =          speciaal voor bi-stellen, mannen en vrouwen
www.kinkybacktobasic.nl     =          speciaal voor de stoutere stellen


www.party40down.nl          =           voor jongere stellen tot max 40 jaar,
www.party40down.com                  die een avond met alleen leeftijdsgenoten willen doorbrengen.


BACKTOBASIC staat voor “Geil met Stijl”

BACKTOBASIC is uitsluitend voor stellen en single dames

BACKTOBASIC is laagdrempelig en heeft gastvrijheid en service hoog in het vaandel

BACKTOBASIC feest op eerste klas locaties

BACKTOBASIC heeft een streng partydrugsbeleid

BACKTOBASIC heeft een community voor gelijkgestemden

BACKTOBASIC wordt veel geïmiteerd maar is nooit geëvenaard


Liefs van het BACKTOBASIC team xxx