17 OKTOBER 2020

WWW.BACKT0BASIC.NL


* Door RIVM maatregelen kunnen we helaas minder stellen verwelkomenLieve vriendjes,


Ondanks de corona perikelen die ons allemaal bezighouden, blijven wij enigszins optimistisch en hebben wij voor zaterdag 17 oktober weer een grandioos Backtobasic feestje op de agenda gezet.


Laten we met z’n allen hopen dat we dan deze sombere tijd definitief achter ons hebben gelaten. We jullie een mooi en actief feest mogen aanbieden, zodat we elkaar kunnen ontmoeten en zeker niet op 1,5 meter afstand van elkaar hoeven te blijven 😉


Als dadelijk de remmen weer los mogen kunnen jullie je wel voorstellen hoe gezellig het op deze avond zal gaan worden. Wees er op tijd bij met jullie reservering, want de eerste plekken op deze avond zijn al gereserveerd voor al onze lieve vriendjes die hadden gereserveerd voor zaterdag 9 mei.


Natuurlijk kunnen hier nog wat leuke stellen aanschuiven. We houden onze prijzen als voor de corona crisus.

Voor deze editie hebben we gekozen om in Lelystad de partyplayers club voor jullie te reserveren.De club is ruim van opzet met een 35-tal erotische ruimtes inclusief sauna en jacuzzi, speelkelder, 2 bar ruimtes met dansgelegenheid. Heerlijke loungeruimtes zowel voor niet-rokers als voor rokers en gratis parkeren voor de deur.
Gezellige zitjes bij de open haard ( zie promo video op ons profiel of website)

Nog nooit bij ons geweest?
Onze feesten staan erom bekend dat ze laagdrempelig zijn waar altijd een ge(il)zellig sfeer hangt en waar stellen elkaar ontmoeten in de beste clubs van NL. Single mannen komen niet bij ons.

Ons zero tolerance beleid m.b.t. partydrugs heeft mede gezorgd voor zeer succesvolle avonden waar stellen uit alle windstreken ons elke editie weer weten te vinden om onder het genot van een hapje, drankje en dansje elkaar te ontmoeten voor een spannend en erotisch avontuur zonder allerlei poespas van thema`s, aparte dresscodes. Bij ons geen hele line-ups van DJ`s waar de focus meer ligt op dansgebeuren, zien en gezien worden. Bij ons zijn het weer avonden van het ONTmoeten, die gericht zijn om MET ELKAAR en VAN ELKAAR te genieten.

BACKTOBASIC geeft avondjes voor `down to earth` stellen, die in een ge(il)zellige atmosfeer elkaar willen ontmoeten op sfeervolle locaties en waar partydrugs absoluut `not done` zijn! Bij ons zullen jullie je gelijk op je gemak voelen door de amicale sfeer. Bij BACKTOBASIC zijn geen verplichtingen, in een gemoedelijke omgeving kennis maken met stellen, die houden van dezelfde lifestyle is de insteek.

Nog nooit op een besloten party geweest?
Is die drempel nog wat hoog voor jullie .. we hebben altijd de mogelijkheid een half uur eerder bij ons binnen te komen voor een rondleiding, het stellen van vragen en lekker te acclimatiseren. De BACKTOBASIC crew, bestaat uit swingers pur sang. Wij geven party`s voor swingers gegeven door swingers.

Onze avonden zijn alleen voor stellen en single dames.
Er worden door ons de hele avond gratis huisgemaakte hapjes geserveerd zoals tapas, home made sushi, warme en koude snacks zowel vlees vis als vega en ook tropisch fruit zal niet ontbreken.

De entree is €65 voor een stel en €32,50 voor een dame De drankjes zijn vriendelijk geprijsd €2,50 voor wijn bier en fris

BACKTOBASIC staat voor `Geil met Stijl`
BACKTOBASIC is uitsluitend voor stellen en single dames vanaf 21 jaar
BACKTOBASIC is laagdrempelig en heeft gastvrijheid en service hoog in het vaandel
BACKTOBASIC feest op eerste klas locaties
BACKTOBASIC heeft een streng partydrugs beleid
BACKTOBASIC is een sterk groeiende groep van gelijkgestemden
BACKTOBASIC heeft een gemêleerd publiek
BACKTOBASIC wordt veel geïmiteerd, maar niet geëvenaard

Rules:
•Partydrugs zijn bij ons ABSOLUUT niet toegestaan! Bij overtreding verlaat je het pand zonder restitutie van entreegeld en wordt je LIFETIME geroyeerd)
•Bij ons wordt ook niet geblowd in de rookruimtes!