Huisregels

Huisregels


Onze huisregels zijn er om een zo sexy mogelijke sfeer te creëren, waarin iedereen zich op zijn gemak voelt, zichzelf kan zijn en zo veilig mogelijk is.


- Geen drugsgebruik. Zoals iedereen inmiddels wel weet, is dit één van de speerpunten van BackToBasic. We hebben hier dan ook een zero-tolerancebeleid voor.


- Geen alleengaande mannen. Ons deurbeleid is dusdanig dat alleengaande mannen niet binnenkomen. Tevens mannen die een "vriendin" meenemen, om die aan de bar te planten en dan vervolgens in hun eentje door het pand gaan zwerven, worden bij ons niet gewaardeerd.


- Nee betekent ook nee. Respecteer de keuze van een ieder. Als men aangeeft geen interesse te hebben, accepteer en respecteer dan de keuze van de ander. Aan- of opdringen maakt je ook niet lekkerder of mooier.


- Telefoons en ander opname-aparatuur zijn in geen enkele ruimte toegestaan. Ook niet in de kleedruimte om even snel nog je Whatsapp of Facebook te checken. Houdt je telefoon o.i.d. gewoon in je binnenzak bij binnenkomst en haal hem pas weer tevoorschijn na het verlaten van het pand.


Bij het overtreden van de bovengenoemde regels, wordt je de toegang tot het pand ontzegt, zonder teruggave van het entree-geld.
Tevens gaan wij als organisatie bekijken of we jullie nog willen behouden als lid van BackToBasic en of jullie voortaan nog welkom zijn op andere feestjes van ons.