Wat is SDC

Zijn jullie nog niet bekend met SDC?


Zo niet, dan is de volgende vraag zijn jullie überhaupt bekend met erotische datingsites op het internet? 


Als jullie enigszins bekend zijn met erotische datingsites ( niet zijnde SDC)  dan zullen jullie ongetwijfeld weleens slechte ervaringen hebben gehad, door o.a. een hoog fakersgehalte. Zeker op chatboxen en gratis datingsites … en is onderstaande herkenbaar;


Je weet bijna nooit wie je voor je hebt en na een urenlange chat met een dame of een ander leuk stel blijkt dit vaak gewoon een man te zijn geweest, die zich voor deed als iemand anders.


Wellicht hebben jullie ook de ervaring dat jullie spontaan ergens een profieltje hebben aangemaakt en dit ook op een teleurstelling is uitgelopen.  .. Omdat het weer niet tot een leuke date was gekomen, waar jullie je juist zo op verheugd hadden, maar dat je je  privéfoto’s had doorgestuurd waar je dan achteraf spijt van hebt.


Voor degenen, die nog geen ervaring  hebben met erotische datingsites kan BACKTOBASIC zich voorstellen dat er sprake is van een grote huiverigheid met het op internet zoeken naar gelijkgestemden om mee op erotisch avontuur te gaan en jullie niet graag je gegevens bloot willen geven, laat staan foto’s sturen.


Let wel er zijn op de diverse erotische sites natuurlijk ook eerlijke mensen, maar die net al jullie ook niet "in zijn" om op blinddate te gaan. Het is dan ook vaak een drama en een dillemma van wie de eerste foto gaat sturen? …. En als je al van slechte ervaringen hebt gehoord of zelf hebt meegemaakt ben je er al snel klaar mee.


Nu zullen jullie je afvragen…Kunnen we dan alleen maar via clubbezoek met gelijkgestemden in contact komen?

“Nee zeker niet”, maar het is wel zaak om een goed aangeschreven website te gebruiken.

Daarvoor beveelt BACKTOBASIC jullie www.sdc.com aan, met de promocode 25061 kunnen jullie daar gratis meer dan een week even rondneuzen,( zij het wel met beperkte mogelijkheden). KLIK HIER om naar SDC te gaan…


Of lees nog even door..:-)


Het is logisch dat de mogelijkheden beperkt zijn voor een gratis profiel, dit om fakers uit te sluiten. De ervaring is dat fakers zich graag ophouden op gratis sites, omdat het voor hen alleen tijdverdrijf is of voor het verzamelen van plaatjes. Zij zullen zich dan ook niet zo gauw inschrijven op een site waar kosten aan verbonden zijn, omdat het voor hen uiteindelijk nooit tot een echte date zal komen.


Wat kunnen jullie verwachten op SDC?


Ten eerste is SDC een wereldwijde site en waar in Nederland de meeste serieuze swingers en swingels een profiel op hebben staan. Het is dus geen advertentie site, maar een site met uitgebreide profielmogelijkheden zoals, het plaatsen van vele foto’s, video’s, etc...


Ook van de tekst bij de profielen hebben de meeste leden werk gemaakt, zodat anderen gelijkgestemden een goede indruk krijgen voor wat men zoekt…. of juist niet zoekt.


Zo kan je op de site zoeken op omgeving, of je dit nu in Nederland doet of juist op je vakantieadres….zoals gezegd SDC is een wereldwijde zijn met miljoenen leden. 


Het mooie van de site is dat je rustig rond kan snuffelen, leden kunt mailen en benaderen alvorens je jullie privégegevens bloot gaan geven.


Ook zijn er goede interne mail opties. Er is een degelijke helpdesk mochten er problemen of vragen zijn. Er is zelfs een intern chatprogramma, welke alleen benaderbaar is voor leden. Met andere woorden alleen mensen met een profiel op SDC kunnen er gebruik van maken. Zit je eenmaal op zo’n chat kun je de gesprekspartners aanklikken en hun profiel bekijken.


Qua foto’s kunnen jullier er dus veel uploaden, wat ook veel andere leden doen, zodat jullie buiten het verhaaltje ook een goede indruk krijgen hoe ze eruit zien.. .. want zeg nu eerlijk een visuele klik is toch wel erg belangrijk als je op zoek gaat naar spannende avontuurtjes.


Als jullie met de promocode een gratis profiel aanmaken zijn de mogelijkheden om privacy reden natuurlijk beperkt, zo zie je alleen de eerste foto die bij een profiel hoort… maar wees gerust er zijn zeer veel profielen, die een redelijk herkenbaar plaatje hebben of in ieder geval een foto waarvan je al een goede eerste indruk kunt krijgen.


Nu zullen jullie zeggen, maar als we eenmaal lid zijn en we zetten er herkenbare foto’s op…dan zou het ook kunnen dat bekenden ons zien…of hebben we als nog het probleem dat we bij een klik een emailadres moeten blootgeven om herkenbare foto’s uit te wisselen….


Nou nee, ook hier hebben ze bij SDC goed over nagedacht. Je kan bijvoorbeeld rustig 50 foto’s plaatsen van jullie zonder gezicht. Ze hebben namelijk een fantastische optie dat je ook privé albums kan aanmaken waar je een wachtwoord aan kan koppelen. In zo’n privémapje zouden jullie dan een gezichtsfoto kunnen plaatsen. Dit mapje is voor niemand van de andere leden zichtbaar.. Mochten jullie contact hebben met een ander profiel en verder willen afspreken, dan kunnen jullie het wachtwoord intern doorgeven, zodat alleen het door jullie uitgekozen profiel in jullie mapje kan kijken. Natuurlijk kunnen jullie het wachtwoord iedere keer opnieuw aanpassen ook met foto’s plaatsen of verwijderen is dat een kleine moeite. Het kan allemaal met een paar muisklikken.


Uploaden van foto’s duurt even, omdat deze intern door SDC worden bekeken of er geen rare dingen op staan.... want het blijft internet.


Wat is er nog meer goed aan deze site?


Bijvoorbeeld de optie dat als jullie eenmaal andere gelijkgestemden hebben leren kennen en een leuke avond met elkaar hebben gehad, dan kunnen jullie elkaar een validatie sturen.


Wat is een validatie nu weer? Een validatie is een klein kattenbelletje wat je achterlaat op het profiel wat je in"real life" ontmoet hebt, thuis, in een club of bij een spetterende avond van BACKTOBASIC 😉. Andere profielen kunnen dan zien dat jullie echt zijn. Zo zie je dus al snel dat je hier met echte profielen te maken hebt. Natuurlijk zijn stellen, die er al wat langer opzitten ook al vaker gevalideerd. De site dateert namelijk al vanaf 2002.


Een ander pluspunt is dat er een goede partykalender op de site aanwezig is en organisaties zoals BACKTOBASIC er een  partyprofiel op  hebben. Ook op een partyprofiel kan je goed zien wat je kan verwachten op een party. Dit zijn feesten, soms groot ,soms klein, soms privé die in je omgeving plaatsvinden. Ze zijn netjes geordernd weergegeven en met twee klikken kun je je aanmelden op een gastenlijst.


Natuurlijk kunnen jullie je verblijfslocatie aanpassen, als jullie bijv. een maandje naar Spanje gaan dan kan je de locatie ook op jullie verblijfplaats in Spanje zetten. Zodra je dit hebt aangepast en dan kijkt wie er in de buurt online is krijg je de mensen, die wat spannends zoeken in die omgeving en natuurlijk ook de partylijst met data van feesten die daar worden gegeven.


De BACKTOBASIC gastenlijst staat dan ook altijd op SDC en omdat BACKTOBASIC party’s daar op de agenda zetten kunnen SDC leden gemakkelijk reserveren en zien wie er nog meer komen. Met 2 muisklikken staan jullie dan op de gastenlijst zonder verder heen en weer ge-email, wie jullie zijn ect…

Tevens zien jullie ook alle andere leden die aangemeld zijn en als jullie de optie aanzetten dat jullie iedere keer op de hoogte gehouden willen worden als ook een ander profiel zich aanmeldt voor de party, dan krijgen jullie daar automatisch een berichtje op de site van SDC binnen ..dus de voorpret begint allang voor een BACKTOBASIC feestavond 😉


Veel stellen vinden het leuk om elkaar al via de gastenlijst wat af te tasten. Soms spreken SDC leden ook op een BACKTOBASIC feestje met elkaar af, want het kan zijn dat het voor zowel de een als de ander het wat moeilijk is om thuis iets te organiseren.


Nu BACKTOBASIC altijd op super de luxe locaties feestjes geeft, waar men buiten de gezelligheid van alle gemakken wordt voorzien ius het natuurlijk een prima gelegenheid met een ander stel (len) af te spreken. 


Mochten jullie inmiddels enthousiast genoeg zijn .. ga dan nu eerst zelf even een kijkje nemen op SDC. Als jullie je via BACKTOBASIC inschrijven stuurt BACKTOBASIC jullie op SDC een uitnodiging om daar van de BACKTOBASIC COMMUNITY lid te worden. Eenmaal aangemeld zullen jullie door BACKTOBASIC worden voorzien van wat tips hoe een geslaagd profiel aan te maken, waar op te letten etc.  KLIK hier om een SDC profiel aan te maken.


Natuurlijk kunnen jullie op een BACKTOBASIC feest ook alles over SDC vragen. Sowieso als jullie nog niet echt bekend zijn in met de swingerslifestyle… bij BACKTOBASIC leren jullie snel mensen kennen en zullen jullie je zeker op jullie gemak voelen.


Hieronder nog een promotiefilmpje van SDC zelf.